Buitenkans Coaching

Bij Buitenkans Coaching kan je terecht voor een KernTalentontdekking en voor coaching voor hoogbegaafden en intens voelende mensen, kinderen en volwassenen.

Beschrijving

Ik ben Klarinde Meijer, KernTalentenanalist en coach voor hoogbegaafden en intens voelende mensen, kinderen en volwassenen. Ik woon en werk in Almere Buiten, maar zowel een KernTalentenontdekking als een coaching/brainstormsessie is bij mij ook online via videobellen mogelijk!

Als coach help ik je om je eigen vragen en mogelijkheden te onderzoeken. Om je eigen talenten aan te boren, grenzen te verleggen en oude patronen te doorbreken. Ik stel vragen en houd je een spiegel voor.

Anders dan bij bijles is studiebegeleiding van Buitenkans coaching niet vakinhoudelijk bijspijkeren. Ik help je wél om meer inzicht te krijgen in manieren van effectief leren en in je persoonlijke factoren die het leren in de weg kunnen staan. Je krijgt handvatten hoe je je eigen leergedrag beter kan aansturen en ik help je oude gewoonten aan de kant te zetten en nieuwe aan te leren. Je komt bij me om dit leren als je zelf graag dingen wilt veranderen en daar gemotiveerd voor bent.

 

Website: https://buitenkanscoaching.nl

Ervaringen

Ervaring Buitenkans Coaching.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.