Startpunt Begaafd

Bij Startpunt Begaafd kan je terecht voor begeleiding en talentontwikkeling.

Beschrijving

Ontwikkeling is een levenslange opgave en ieder kind heeft het recht zijn of haar talenten optimaal te ontwikkelen. Startpunt Begaafd vindt sturing en begeleiding hierbij logisch en soms nodig.

Als je aanloopt tegen bepaalde problemen, of dat je niet goed weet wat je wilt of hoe je voor elkaar krijgt wat je wilt, kan een traject bij Startpunt Begaafd je helpen. Het is een investering in jezelf. Je leert er om stapsgewijs de hindernissen tussen jou en je doelen op te heffen. En om de verantwoording voor jezelf te nemen, een koers uit te zetten die bij je past en jezelf daarin te ontwikkelen. Je zal gaandeweg ontdekken dat je zelfvertrouwen en plezier toeneemt.

Bij Startpunt Begaafd gaat talentontwikkeling altijd langs drie hoofdlijnen. Gaandeweg kom je steeds meer te weten over jezelf, je leermotivatie en de richting waarin jij je verder wil ontwikkelen. Er wordt altijd volgens een plan van aanpak gewerkt en soms wordt een talent-portfolio aangelegd. De voortgang wordt geƫvalueerd en gerapporteerd aan ouders en indien gewenst aan school.

Ervaringen

Ervaring Startpunt Begaafd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.